miercuri, 14 mai 2008

Un candidat extraterestru

În lupta pentru funcţia de Primar General al Capitalei s-a înscris şi ... "ăla mic cu capul mare şi cu voce ridicată"

4 comentarii:

Anonim spunea...

Acuma chiar nu era cazul sa-i tii isonul lui Basescu. Pavelescu are 1,75, deci e mai inalt decat hahaitul tau ajuns presedinte. Dar asta numai din minciuna si incitare la hahaiala si dispret traieste. O sa scapam de nesuferitul de el, nici o grija.

Chibiţ spunea...

Şi uite aşa, treptat, încet, poţi afla mai multe despre Aurelian Pavelescu.
Este adevarat ca s-a inscris, din convingere, in PCR inca de cand era student si ne dadea lectii despre valorile comuniste in sedintele UASCR, fiind mare si tare membru de partid?
Este adevarat ca, fiind complexat si nereusind sa aiba inteligenta si talentul lui Caius Dobrescu, pentru a-si manifesta „superioritatea”, in sedintele UASCR, isi varsa mizeria interioara pe Caius, reprosandu-i acestuia ca e incapabil sa inteleaga valorile comuniste? (mi-aduc aminte o scena in care s-a isterizat total cand Caius a indraznit ca la sedinta sa ia in ras balivernele lui comuniste- eram in amfiteatrul Odobescu si Pavelescu era la catedra langa Aura Tarass (sefa noastra de an). Si acum e PNTCD-ist, mi-e rau! Pavelescu si valorile taraniste, hai sa fim seriosi, se intoarce Coposu in mormant! Pavelescu este cel mai mare oportunist pe care l-am cunoscut vreodata! Are intr-adevar capul mare, voce ridicata, dar moralitatea lui e taaare mica! De cate ori il aud vorbind in numele valorilor taraniste realizez cat de jos poate cobori fiinta umana!(@dana)

Anonim spunea...

Nu m-ai convins. Ce-s astea pe langa toate marlaniile si jocul necinstit al lui Basescu, un profitor al regimului comunist si colaborator al Securitatii? Pavelescu a avut puterea de a se reorienta dupa Revolutie si, dupa ce ajunsese asistent univ la o facultate (ca filolog, parca) a facut Dreptul si a reusit sa ajunga intr-un timp scurt un profesionist stralucit. Iar cand e invitat la emisiuni il toaca pe Basescu EXEMPLAR, informat, cu o logica inatacabila. De-asta ii sta in gat marinarului.

Anonim spunea...

'le-ar ma-sa a dracu, cum s-au reorientat toti...

Ilici din comunist de frunte o ajuns protectorul democratiei, Bombo din pupincurist de partid, da lectii de europenism, Stolnici s-o facut din boier, turnator, Morega din castigator de premii comuniste, in Liberal pur sange, Tariceanu din manechin si sluga la Patricu, dita-i prim ministrul, si tot asa.

Dracu