duminică, 18 octombrie 2009

"Geonel" the clown





Circul continuă, cu Geonel în rolul: Clovnul cu... "balonul"

4 comentarii:

Riddick spunea...

Las-o-ncolo, costumul lui Geonel este plin de aer, iar primarele râde ca prostu', da' nu-i râsul lui. ;-)

Anonim spunea...

este ranjet nu ras.

klaus j. se dovedeste a fi un

pervers , ca toti ticälosii din coalitie.

Demnitar Demagog spunea...

Vreau sa fiu Primar, pardon, Presedinte

Pentru a ajunge presedintele Romaniei, m-am gandit sa le propun romanilor o linie aeriana directa, de la capatul autostrazii suspendate pana in Rai, ca sa nu mai fie nevoiti sa ia metroul , la care “Pe cuvântul meu de onoare c-o să sap în paralel cu el…şi-i spun metroul …… STOPescu”. STOP demagogiei

mai multe declaratii Bombastice pe demnitar.blogspot.com

Demnitar Demagog spunea...

Cineva intreba pe un sait " de ce nu renunta basescu la ambitia de al desemna pe croitoru in functia de Prim-ministru" astfel s-ar debloca actuala criza politica. raspunsul a venit repede..

"Tu ai renunta la interesul national pentru interesele individuale si de grup, gen Grivco. Daca ai renunta la interesele nationale si ai lasa tara pe mana hotilor te poti numi un tradator. Basescu are nevoie de sustinerea noastra ca sa poata sa infranga balaurul coruptiei care suge sangele acestei tari. Daca renunta el, nu mai avem nicio sansa. Deocamdata este singurul om care are o sansa sa scape Romania de tradatori si nu are voie sa renunte la aceasta sansa.
Tara este pe ultimul loc in interesele lor.(PSD,PC,UDMR,PNL) Toti acestia au trecut pe la scoala de DEMAGOGIE a d-lui Voiculesc (antena 123)

http://feeds.feedburner.com/DemnitarDemagog